Relaxen en verder niets

Een dagje echt relaxen, dat doe ik niet vaak. Af en toe met een boekje op de bank, of hangen voor de t.v. Dat lukt wel, maar er moet toch altijd wel iets actiefs op het programma staan.


Voor mijn tweede dagje in het Sanadome was ik dan ook van alles van plan. Nog een stukje fietsen, naar het centrum van Nijmegen en musea bezoeken. Niets van dat alles. Ik heb alleen maar gedaan wat je in een wellnesscentrum hoort te doen. Relaxen! En dat is me prima bevallen.
Na een goede start van de dag met een uitgebreid ontbijt buiten op het terras ben ik er klaar voor.


Tas ingepakt, tijdschriften, zonnebrand, badjas en badkleding mee en daar ga ik. Klokslag 10 uur lig ik op een ligbedje in de zon.


Met de Corona maatregelen is het aantal bezoekers beperkt. Ik vind het er nog steeds veel, maar ik moet eerlijk toegeven, ik hou zelf wel van een beetje personal space. En dat heeft niets met Corona te maken. Voor ondernemers is het een heel ander verhaal. Het verdienmodel is toch op grotere aantallen berekend.


Het Sanadome beschikt over een eigen bron waar mineraalrijk Thermaal water uit stroomt het binnen, – en buitenbad in. Verschillende whirlpools van 35° tot 37° C met lavendel, koolzuur, dennen en zuurstof. Een mintkamer en een sauna. Daarnaast kan je verschillende behandelingen boeken. Zelf heb ik alleen een Yoga Nidra sessie en een massagestoel gedaan. Heerlijk om te ontspannen.


Het restaurant serveert heerlijke gerechten. Broodjes, salade of iets warms. Verschillende lekkere broodjes die allemaal met glutenvrij brood te bestellen zijn. Mmm….


Het zonnetje bleef lang haar best doen. Pas om 20 uur werd het een beetje frisser en werd het tijd om weer naar de kamer te gaan.


Een dagje Sanadome is een heerlijk uitstapje om even los van de dagelijkse beslommeringen komen. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: