Heimwee naar Lapland

Acht dagen Lapland. Het is voorbij gevlogen. De spullen gepakt, kleding ingeleverd, rekeningen betaald en het laatste ontbijt in het hotel.

Op reis gaan is iedere keer weer een belevenis. Nieuwe indrukken opdoen, even los van het dagelijkse leven komen of gewoon even helemaal niets. Onlosmakelijk verbonden daaraan is terug naar huis.

Meestal is het op het eind van een reis ook wel goed. En denk ik, lekker weer naar mijn eigen plekje. Maar nu, na deze geweldige week. Waar het adembenemende landschap mij regelmatig de adem benam, ik verliefd werd op de husky’s en het buitenleven mij iedere dag weer nieuwe energie gaf, had ik het liefst willen blijven.

Thuis kan ik gelukkig nog uren doorbrengen met het uitzoeken van de foto’s, het maken van een album en verhalen lezen over Lapland.

Maar vooral met elkaar herinneringen ophalen. Want om deze ervaring samen met Demi, Walter, Verena, Patrick en Henk te hebben meegemaakt maakt het plaatje compleet.

Eén reactie op “Heimwee naar Lapland”

  1. Hoe goed kunnen wij hier jouw gedachten begrijpen .. wat zul je nog veel plezier beleven met foto’s en filmpjes bekijken .. je hebt het geweldig gehad met elkaar , allemaal genoten van het prachtige Lapland! Wat een vooral indrukwekkende ervaring moet die mooie week zijn geweest !, het is voor ons ook geweldig alles weer terug te lezen en te bekijken ..
    ….en wat heb je een goed ,duidelijk en hartelijk verslag geschreven ..xxxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: