Plannen 2020

Op reis zijn.

Ik vind het één van de leukste dingen die er zijn. Opgaan in een andere omgeving, andere gebruiken, hele dagen buiten, actief bezig zijn en de vaak overweldigende natuur.

Maar in de periodes dat ik niet weg ben. Dan is het heerlijk om alle landen en mooie plekjes voorbij te zien komen. Uren kan ik besteden aan het lezen van blogs, bladeren in gidsen, Excel bestandjes maken met voor, en nadelen en het denken aan de bestemmingen.

Het blijft altijd een lastige keuze. Soms heb ik een bestemming waar ik van zeg “daar wil ik dit jaar heen”. Maar meestal wil ik overal heen, en laat ik mij echt door mijn gevoel leiden.

In het najaar maak ik altijd een wat langere trip. Deze keer heb ik lang getwijfeld tussen de Trans Siberië Express en Borneo. Er waren een aantal eisen deze keer. Een actieve reis, iets anders dan de vorige keren en een keer geen verjaardagen missen. Want dat is vaak lastig in het najaar. Er is altijd wel een verjaardag die we missen. Maar in september is dat geen probleem.

Voorlopig is dit mijn planning. Het lijstje zal nog wel worden aangevuld. Een paar dagen Pieterpad lopen komt er zeker nog bij. Tripjes in Nederland boek ik meestal niet zo lang vooruit. En laat ik vaak ook een beetje van het weer afhangen.

Maart – Fins Lapland (Fins Lapland Voigtl
Juli – Vierdaagse Nijmegen (Vierdaagse Nijmegen Sanadome)
September – Borneo (Borneo Sawadee)

Eén reactie op “Plannen 2020”

  1. Geweldig hoor .. plannen en ple(a)nnen ..twee dezelfde woorden , met een wereld van verschil..er is meer tussen “Lapland en de Drunense duinen”, maar uiteindelijk gaat het om het genieten . .en dat doe jij met volle teugen !, en wij hier …wij lezen en kijken graag met je mee ,..xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: