Paradise

Om 5 uur wakker worden en zoveel verschillende vogelgeluiden horen. Wat een mooi begin van de dag.

Het zonnetje schijnt en voor het ontbijt ga ik eerst even met de camera op een rondje lopen.

Voor vandaag staat er niets op het programma. Dus we doen rustig aan.

Op ongeveer 2km liggen de watervallen. Mooie afstand en een lekker stukje om te lopen. Maar dat valt vies tegen. Ik weet niet zo heel veel van stijgingspercentages, maar dit is extreem. Het is één rechte lijn omhoog.

Bij de entree twijfelen we om verder te lopen. De prijs is $ 18 p.p. En dat voor een uurtje. Dat is toch wel duur.

Dan maar een ander stukje lopen. Maar helaas, daar was de toegangsprijs ook $10 p.p. We vonden het wel goed zo, en zijn lekker terug naar het hotel gaan lopen. Dat was wel weer lekker alleen maar naar beneden lopen.

In eerste instantie was de planning om aan het einde van de middag richting Paradise Hotsprings een thermisch badencomplex te gaan. Maar waarom wachten, als je ook heerlijk bij een luxe zwembad kan zitten.

Zwembad bij de lodge was prima maar geen ligbedden. En dat hoort er toch wel een beetje bij.

Met de taxi is het ongeveer 5 minuten rijden. Lijkt kort, maar is niet aan te lopen. Zelfs niet voor ons.

Paradise Hotsprings is een prachtig complex. Mooie baden met verschillende temperaturen. Het warmste bad is 52°. Dat was wel iets te heet voor mij. De meeste mensen bezoeken de baden aan het eind van de dag, dan is je lichaamstemperatuur misschien iets lager en kan je er beter tegen. Ik denk dat we met maximaal 10 bezoekers in het complex aanwezig waren. Het was een heerlijke, relaxte ervaring.

Omdat we er al zo vroeg waren bij de entree alleen een daypass gekocht. ($ 28 p.p). Het is ook mogelijk om een combi-ticket met lunch of diner erbij te kopen. Dat kost $ 45 p.p. Maar dan werd het wel een hele lange dag in het complex.

’s Avonds hebben we een Italiaan uitgezocht voor het eten. Een waar ze, volgens tripadvisor, naast pizza’s ook glutenvrije pasta hadden. Waar zouden we op reis toch zonder tripadvisor zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: