Nog meer zee

15-01-2012

Wat een geluk, de wind is kort nadat we naar bed gingen gaan liggen, en we hebben heerlijk geslapen. Het is dan ook gelijk een heel ander begin van de dag. Wel is het vandaag nog een dagje op zee, dus veel hebben we niet gedaan naast het bijwonen van de verschillende lezingen en het heerlijk uitwaaien op het zonnige maar koude dek.

Oh ja, we hebben wel nog even wat huishoudelijk werk gedaan. De voorschriften voor het natuurbehoud op South Georgia zijn best streng. Alles wat mee het eiland op gaat moet met de stofzuiger worden bewerkt. Skibroeken, jassen, mutsen, handschoenen en fototassen, niets is veilig voor de grondige schoonmaakbeurt. Nadat we klaar zijn krijgen we een mooi certificaat dat we op South Georgia zijn geweest.

’s Avonds zien we eindelijk weer iets van land. Shag Rocks, acht uit het water stekende rotsen waar, de naam zegt het al, shags (aalscholvers) op zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: