Eindelijk we zijn er !!!

6 januari 2012

Eindelijk in Buenos Aires. Na een echte” reisdag zijn we dan eindelijk in Buenos Aires aangekomen…. Jeetje wat een eind vliegen is dat zeg…meer dan 14 uur. De eerste 7 uur gingen goed…maar toen turbulentie…en niet een klein beetje…best wel heftig…gelukkig na een half uurtje…en toen weer meer…en minder…en meer. Maar gelukkig…weer veilig geland. Bij aankomst op het vliegveld denk je in sommige landen weleens, dat ze liever geen toeristen ontvangen. We hebben een uur in de rij gestaan bij de paspoortcontrole. Maar daarna ging alles prima. We zaten te twijfelen om eerst een stuk met de bus te gaan naar de stad en daarna met de taxi. We hadden begrepen dat een taxi ongeveer USD 75 was, maar het bleek maar USD 43 te zijn. En dan is het toch wel lekker hoor niet met de tassen en koffers sjouwen…maar zitten en rijden… Het hotel (Abasto) ligt tegen over de oude markthallen, Abasto, nu een groot winkelcentrum. Midden in de stad aan de Avenida Corrientes. En onze kamer is op de 18de verdieping, met een schitterend uitzicht over de stad…en met een bubbelbad. Is niet echt wat we gewend zijn wanneer we een rondreis maken…het is dan wel eens “iets” minder… Maar ja, dan heb je ook geen bubbelbad nodig…er is toch geen water haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: