El Salvador en Honduras – Dag 12

19 november 2018

Lago Yojoa is onze volgende bestemming. Een groot meer van 22.5 km lang en 10 km breed. Vlak bij het Parque Nacional de Santa Bárbera en het Parque Nacional Montaña Cerro Azul-Meámbar. Het hotel is mooi gelegen. Leuke huisjes rondom het zwembad die allemaal uitkijken op het meer.

We hadden gedacht een middagje lekker wandelen rondom het meer, maar helaas dat is niet mogelijk. Het is niet mogelijk om bij het meer te komen. Ook de boottocht die in het programma stond was niet in te plannen. Jammer.

Een deel van de groep gaat uiteindelijk naar de D&D Brewery. Je kan hier verschillende dingen doen(o.a. korte hike of kayakken), maar het hoofddoel is de bierbrouwerij/bierproeverij. De groep die mee ging was er erg enthousiast over.

Zelf aan de wandel gegaan. Maar van een ontspannen wandeling in de natuur op zoek naar vogeltjes is het helaas niet gekomen. Het werd wandelen langs een drukke weg waar de vrachtwagens voorbij vlogen.

’s Avonds weer in het hotel gegeten. In de buurt was verder niet echt een eettentje te vinden. Het eten was prima, maar ik vind eten in een hotel zo niet leuk. Maar helaas zijn er niet veel andere opties om te eten.

Op het laatst werd er nog een kampvuur gemaakt. Jeroen, de brandweerman in de groep, wist het vuur goed aan te krijgen. Heerlijk warm, totdat er een tropische bui overheen kwam. En alles weer uit was. Tijd om naar bed te gaan.

2 Reacties op “El Salvador en Honduras – Dag 12”

  1. .. wat jammer voor je van deze dag .. het meer /boottocht /vogels/mooie wandeling# niets van dat ..zelfs het kampvuur was niet wat je er van kan verwachten..
    dit is dus wat in het begin van je verslag stond.. het kan allemaal anders gaan dan wat gepland staat…
    ..hopen dat de watervallen net als de Maya’s jullie heerlijk kunnen ontspannen..
    liefs xxxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: