El Salvador en Honduras – Dag 11

19 november 2018

We laten Copán achter ons en rijden naar Gracias. Ongeveer 4 uurtjes rijden. Dat is wel lekker in El Salvador en Honduras, de reisafstanden zijn allemaal te overzien. Net 4 uurtjes rijden ben je al weer een eind op weg.

Gracias is een klein koloniaal stadje. Waar we rond het middaguur aankomen. Eerst een hapje eten en daarna de stadstour.

De stadstour geeft ons een goed beeld van het stadje. Het San Cristobal fort, gebouwd in 1876, geeft een geweldig uitzicht over Gracias.

De volgende stops zijn bij de Church of San Marcos en de Iglesia de las Mercedes. Dit is het oudste gebouw in het stadje. Verder is even gezellig rondlopen, maar heel veel meer is er niet te zien. Als je langer in Gracias zou willen blijven is een wandeling in het Celaque National Park, een mooie aanvulling. Je moet niet bang aangelegd zijn want volgens de lokale gids verdwijnen er wel eens mensen.

Via Tripadvisor op zoek gegaan naar een eettentje en uitgekomen bij Kandil. Was prima eten. Wel bijna alleen maar pizza’s. Met mijn tarwe-allergie een beetje lastig. Maar met een salade, aardappelblokjes met oregano en chickenwings kom je niets tekort.

Terug

Eén reactie op “El Salvador en Honduras – Dag 11”

  1. .. een kort maar bondig verslag op jullie 11de dag .. en zo veel moois gezien , geen wandeling door het National park vandaag .. zo te lezen een relaxed dagje..t.o.v. sommige andere de afgelopen dagen.., nu jullie gaan op weg naar t grootste meer van Honduras.. met vele vogels.., ik kijk alweer uit naar je volgende verslag hoor ..
    geniet van al t moois wat de wereld te bieden heeft .. liefs van ons.xxxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: