Pieterpad – etappe 1, 2 en 3

Vandaag zijn we gestart met de eerste etappe van het Pieterpad. Van Pieterburen naar Winsum. Mooie route van 12 kilometer. Dus een prima opwarmer voor de volgende 2 etappes (19 en 21 km) die we morgen en overmorgen gaan lopen.
In Pieterburen eerst nog even een bezoekje gebracht aan de zeehondencrèche. Gelukkig zaten er niet veel zeehonden in de opvang. Goed teken. En daarna dan echt aan de wandel. Route was goed aangegeven, 1 klein foutje door mij gemaakt en een stukje verkeerd gelopen en een ander minpuntje was…onze B&B ligt dus aan de route…maar omdat wij de route zo netjes volgden eerst een kleine 2 km naar Winsum gelopen om er daar achter te komen dat we weer terug konden lopen. En straks weer omdat we in het dorp hebben gereserveerd. Gelukkig mogen we de fietsen gebruiken van de B&B.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen
Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: zwembad, zwemmen, tafel en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, bloem, gras, buiten en natuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: