Pieterpad – etappe 4 en 5

De afgelopen dagen hebben wij weer 2 etappes van het Pieterpad gelopen. Wat is ons landje toch mooi.

Nadat we eerst een bezoekje aan Assen hebben gebracht rijden we door naar ons hotel voor de komende 2 nachten. Droomhotel ’t Heinenhoes in Anderen. Dit hotel biedt een Pieterpadarrangement aan met vervoer naar de startplaats, lunchpakketje en diners. Ideaal dus. Zaterdag beginnen we aan etappe 4 in Zuidlaren. De plaats waar we vorig jaar zijn gestopt. Het is een prachtige route die ons door onder andere de Gasterse Duinen en het Ballooërveld brengt. De grote vlaktes met heide zien er geweldig uit, maar door de droogte ziet het er minder paars uit dan dat het eruit zou kunnen zien. Etappe 4 eindigt in Rolde maar wij lopen alvast een kleine 3 kilometer van etappe 5. Het hotel ligt namelijk iets verder dan het eindpunt.
In het hotel drinken we een lekker drankje en genieten we van het verassingsmenu. De kok heeft goed zijn best gedaan.
Etappe 5 (Rolde – Schoonloo) lopen we deze keer niet van noord naar zuid maar precies andersom. Terug naar het hotel waar de auto staat. Ook dit is een weer een mooie route. Doordat de route veel door het bos loopt (heerlijk met dit warme weer) gaan we vandaag iets sneller dan gisteren. Onderweg genieten we nog van de meegebrachte lunch in het weidse landschap. Rond half 2 zit etappe 5 er weer op.

Pieterpad tot volgend jaar.

Meer weergeven

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, lucht, wolk, buiten en natuur
Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, buiten en natuur
Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, drinken, eten en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Gabi Baartman-van Den Hoek, lachende mensen, zittende mensen, boom, plant, tafel en buiten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: