Amsterdam City Walk

Op zaterdag 20 oktober vertrekken we al vroeg op weg naar Amsterdam. We gaan vandaag samen met 13.000 andere wandelaars wandelen in Amsterdam. Rond 9.30 zijn we bij het bijzondere startpunt, het Olympisch Stadion. En beginnen we onze wandeling met een rondje over de atletiekbaan. Wij hebben gekozen voor de 18 kilometer. Niet te kort en niet te lang. Zo blijft er ook nog tijd over om onderweg van de gezelligheid in de stad te genieten. Het is perfect wandelweer en de route stuurt ons naar bekende en onbekende plekjes in Amsterdam. Bij de stempelposten krijgen we steeds een lekker, aan Amsterdam, gerelateerd hapje. De route was prima uitgezet. Zelfs wij hebben geen extra meters hoeven te maken.
Rond een uur of 2 weer terug bij het stadion. Waar we een mooie Amsterdamse medaille kregen omgehangen.
Naast de wandelaars waren hier inmiddels ook heel veel lopers voor de marathon van morgen aanwezig. Wat een organisatie komt er toch altijd bij dit soort evenementen kijken. En wat is het fijn dat er zoveel vrijwilligers zijn die zich hiervoor in zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: