Helemaal niets

Vandaag staat er maar 1 ding op het programma.

STRAND

Of eigenlijk 2 dingen. Eten en strand. Want om 8:30 zitten we al bij een strandtentje. Luvburger. Ik had op de kaart gezien dat ze er glutenvrije pancakes hebben. En na een week lang iedereen van de pancakes te hebben zien smullen. Wil ik er ook wel eens één proeven deze vakantie.

Het ontbijt in het hotel is inclusief. Dus eigenlijk wel een beetje zonde. Maar een ontbijtje aan het strand met uitzicht op de Pacifische Ocean maak je deze vakantie maar één keer mee.

Na het bestuderen van de kaart denken Soof en ik …mmm dat wordt smullen…en Henk denkt “een ontbijt zonder gebakken eieren” wie bedenkt dat nou. Ik stel voor dat hij weer even terug naar het hotel loopt. Daar twijfelt hij geen minuut over. En weg is hij. Voordeel is natuurlijk wel dat het maar 300m lopen is.
Het was verrukkelijk. Maar ontzettend machtig. Denk dat ik vandaag niets meer eet.

We gaan op dezelfde plek als de dag ervoor zitten. Lekkere bedjes, parasol, vriendelijke bediening en niet te vergeten goede wifi.

Ook al doen we niets. De dag gaat eigenlijk te snel voorbij. Beetje liggen, stukje langs het strand lopen, lezen, drankje drinken en mensen kijken.

De zee is super. Voor sommigen misschien te warm, maar voor mij precies goed. De golven komen rollend op, en iedere golf klapt precies voor mijn neus om. Waar ik ook sta. Meestal heb ik geen zin om mijn hoofd / haar nat te maken en zeg altijd “pas op voor mijn lenzen”. Maar na deze golven te hebben doorstaan kan ik daar niet meer mee wegkomen.

De groep die vanochtend een boottochtje heeft gemaakt komt enthousiast terug. Ze hebben een grote groep dolfijnen gezien en het snorkelen was ook geslaagd.

In de middag zijn er nog een aantal uit de groep die surfles nemen. Maar dat is best moeilijk. Voordat iedereen een beetje op de plank kan blijven staan is de les voorbij. Je moet er wel doorzettingsvermogen voor hebben. Continu van de plank afvallen en het weer proberen.

Zo kabbelt de dag voorbij en is het tijd om afscheid te nemen van het strand van Samara. Het liefst zou ik hier nog even blijven. Wat een relaxte sfeer hangt hier.

Om de laatste indrukken op te doen en alles goed op te slaan maak in mijn eentje nog een laatste wandeling over het strand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: