Hobbeldebobbel

Op naar de volgende bestemming. We vertrekken om 7.30 uur. Maar zijn al vroeg klaar. 6.45 uur zitten we klaar voor het ontbijt. Helaas was de dame van de pancakes en de eieren er nog niet. Dus een “gewoon” ontbijtje. Maar dat was ook nog zeer uitgebreid. Zeker het verse fruit iedere ochtend is heerlijk.

De rit naar Tortuguero wijkt iets af van de normale route. Door de lage waterstand van de rivier kunnen we niet op normale plek opstappen.
Het is een uurtje langer. Geen probleem maar het is echt een hobbel weg. Boekje lezen is er niet bij.
Maar dan komen we bij de opstapplaats voor de boot en kunnen we gaan ontspannen op de boot.

We zien al van alles op de weg naar het hotel. Grote kaaiman, verschillende vogels en aapjes hoog in de bomen.Na een uurtje komen we aan bij La Balau Lodge.

Bij het water is een grote ruimte om te eten en te relaxen. En eten dat gaan we gelijk doen. Het is al half 2. Prima buffet. Met verschillende salades, pasta, vlees en groente.

Het eten moet hier in 1 bedrag betaald worden. 2 keer ontbijt, lunch en diner voor $ 35,00 p.p.p.d.. Met z’n 3-en aardig wat. $ 210 totaal.

Voor de middag is er geen programma. De meesten (Henk) gaan even naar het dorpje. Een aantal naar het zwembad (Soof om te zonnen) en de rest (ik) blijf in de lobby. De plek om te internetten. Het dorpje is echt een toeristenplekje. Veel touroperators, restaurantjes etc. Er is ook een museum over het gebied.

Heerlijk zo’n middagje relaxen. En zeker met het zonnetje erbij is het genieten.

Eén reactie op “Hobbeldebobbel”

  1. bij elk verslag dat we lezen.. is het te merken hoe bedreven en enthousiast jij bent met deze reis..wat gaaf allemaal . en wat ziet alles er gemoedelijk uit.. zo’n relaxmiddag heeft jullie alle drie dus ook weer erg goed gedaan.. liefs van ons xxxxx..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: