Terug in Ushuaia met extra “bagage”

28-01-2012

En dan zijn we gewoon weer in Ushuaia!

Ik kan je zeggen, dat is eigenlijk wel vreemd, 19 dagen geleden op de Plancius welkom geheten, hut 404 ons eigen gemaakt (heerlijk om je af en toe even terug te trekken), kennis gemaakt met zoveel verschillende mensen en nationaliteiten, maar vooral zoveel moois gezien.

Wanneer je een reis maakt, dan probeer je altijd dat wat het meeste indruk heeft gemaakt als hoogtepunt te beschrijven. De hele reis was natuurlijk geweldig, maar er zijn twee dagen die er met een gouden randje bovenuit komen, de middag bij St. Andrew’s Bay met de duizenden koningspinguïns en de sprookjeswereld van Charlotte Bay.

Maar deze reis had natuurlijk niet zo geweldig kunnen zijn zonder de mensen die zich voor ons hebben ingezet, de geweldige bemanning van de Plancius. Het schip zelf is ook fantastisch, alles trotserend vaart het schip gewoon rustig maar gestaag verder over de Antarctische zeeën. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld, ook al zit je midden op zee, kilometers van de bewoonde wereld.

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen (en ja, die waren heel hoog)…

het was FANTASTISCH.

Rond 11 uur vertrekt de vlucht weer naar Buenos Aires, hier nog even een paar dagen lekker ontspannen.
Een beetje rondgekeken in het winkelcentrum Abasto dat tegenover ons hotel zit. Denk dat ze hier de ideale combinatie voor winkelen met kinderen hebben gevonden, er zit een heel speelparadijs op de bovenste verdieping. Reuzenrad, boot, je kunt het zo gek niet bedenken of het zit er. De winkels zijn allemaal super sjiek, dus het is wel bij rondkijken gebleven.

En voor de avond, ja, dan weten jullie natuurlijk wel wat er op het menu stond…haha.

Eén reactie op “Terug in Ushuaia met extra “bagage””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: