Een slapende Drake Passage

26-01-2012

Vandaag is weer een echte zeedag. Dus wat later opgestaan, ontbijten, lezing van Dmitri gevolgd over walvissen, foto’s geschoond, lekker in mijn boek gelezen (wel vreemd het is een dwarsligger en dat leest wel raar) en de verslagen van de laatste dagen zitten typen. We hebben natuurlijk weer aardig wat foto’s gemaakt. Tussendoor regelmatig wat verwijderd, maar we hebben er nu nog 3.400. Ik heb ook gelijk wat foto’s apart opgeslagen, zodat ik, wanneer we weer in Buenos Aires zijn gelijk wat foto’s op de site kan zetten.

Hopelijk staat er nog net voldoende tegoed op ons internetaccount om de laatste verslagen vanaf zee aan jullie te laten lezen.

Ik weet trouwens niet waar al die spookverhalen van de Drake Passage vandaag komen, heb ook wel eens gelezen over Drake Lake en daar lijkt het meer op. We hebben nog niet eerder zo rustig gevaren.

De temperaturen zin hier eigenlijk heerlijk geweest. Natuurlijk, de wind was wel koud, maar met muts, jas, thermoondergoed en skibroek is het prima te doen geweest. Alleen gisteren was het wat kouder omdat het ook een beetje regende, maar verder, ik denk dat we het thuis kouder hadden gehad.

Maar om eerlijk te zijn, ik kijk ook nog wel even uit naar de dagen vanaf zaterdag in Buenos Aires, weet niet hoe het weer daar nu is, maar toen we daar vertrokken was het 37 graden, dat hoeft niet, maar met 30 graden klagen we zeker niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: